"Bij al die belangrijke keuzes is het fijn om het allerbeste advies te krijgen"

Huur of koop, van klein naar groot of groot naar klein, een hypotheek afsluiten, oversluiten of aflossen, verbouwen, verzekeren: aan lekker wonen gaan vaak de grootste keuzes vooraf. Keuzes die allemaal hun eigen voors en tegens hebben en waarbij je de beslissing wilt, die ideaal aansluit op jouw situatie. Nu en straks. Bij al die belangrijke keuzes is het fijn om het allerbeste advies te krijgen. Met onze aandacht voor jou en onze vakkennis en expertise mag je op dat gedegen advies rekenen. Zodat fijn wonen zo snel mogelijk werkelijkheid wordt.

Wij helpen je graag met:

Frans van den Berg & Karin van Houwelingen, Laren (Gelderland)

Wij hebben Leen Winter om hulp gevraagd bij het financieren van een forse restschuld na verkoop van ons huis. Leen is zeer doortastend, accuraat en vlot handelend te werk gegaan. Hij is goed bereikbaar voor overleg en doet wat hij belooft. Waar een andere adviseur na een maand nog niets voor elkaar had, heeft Leen het wel voor elkaar gekregen om binnen een paar weken de financiering rond te krijgen met daarbij voor ons minimale meerkosten per maand. Daarbij ook een objectief goed financieel advies gekregen bij verschillende toekomstscenario's, zodat we ook weten hoe we er dan voor staan.
Samenvattend: Leen is iemand die zich "vastbijt" in een zaak, ervoor gaat het uiteindelijke doel te bereiken en er voor zorgt dat je zelf goed gaat nadenken over je financiële situatie en keuzes die je maakt en met je meedenkt, zonder daarbij onnodige verzekeringen aan je te willen verkopen. We zijn zeer tevreden en ook in de toekomst zal hij niet van ons af zijn.