Onze werkwijze

Kennismaken met ons kan ongedwongen bij een kop koffie. Als we rond de tafel zitten, zullen we vooral eerst luisteren naar je wensen en doelstellingen. Daarna vertellen wij hoe we je kunnen helpen. Dat kan op allerlei manieren: traditioneel persoonlijk advies of advies op maat zoals webcamadvies. Duidelijke afspraken over onze rol en de kosten horen daarbij.

Je kunt erop rekenen dat we daarna altijd voor je klaarstaan. Wij reageren snel op vragen. Via telefoon, mail, Skype of Whatsapp.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

cat sleutelAan lekker wonen gaan vaak de grootste keuzes vooraf. Dan is het fijn om daar het allerbeste advies bij te krijgen.

cat sleutelJe geeft je kinderen natuurlijk graag een vliegende start met een goede studie. Wij hebben ideeën om dat mogelijk te maken.

cat sleutelIn je financiële situatie nu en in de toekomst hangt alles met alles samen. Het loont om samen het totaalplaatje te bekijken.

cat sleutelJe baan is je vaste bron van inkomsten. Maar wat als daar iets in verandert? Wij denken er graag met je over mee.

cat sleutelAls er iets zorgeloos behoort te zijn, dan is het je vakantie. Goed verzekerd zijn zorgt daarvoor en wij weten precies hoe.

cat sleutelAls je je liefde bezegelt of juist verbreekt, kan dat ook veel betekenen voor je financiële situatie. Dat leggen we graag uit.

cat sleutelJuist bij het afsluiten van een autoverzekering loont een goede vergelijking. Wij zetten de verschillen voor je op een rij.

cat sleutelJe denkt liever niet aan je eigen overlijden of dat van je partner. Toch raden we je aan om daar eens bij stil te staan.

cat sleutelJe gezondheid is je grootste goed. De beste verzekering daarvoor is echt maatwerk. Gelukkig zijn we daar goed in.